РАЗЧИСТВАНЕ НА БИТОВИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Искате да почистите претрупана маза или таван? Трябва Ви помощ за извозване на строителни отпадъци след ремонт? Имате нужда от помощ за изхвърляне на стари мебели, за направите място за новите?

ПРЕМЕСТИ.БГ предлага професионални хамалски услуги във Варна, които са екологично съобразни, устойчиви и ще Ви предложат най – доброто решение за почистване и извозване на отпадъци.

Фирмата ни има договор с регламентирано сметище и предлага ефективно събиране и изхвърляне на отпадъци с ангажимент към удовлетвореността на клиента, ефективност и отговорност към природата.

Строителни отпадъц

Ние имаме ангажимента за извозване на строителни отпадъци след строителна дейност до специално депо за рекултивация. Разполагаме с необходимите документи и оборудването за бързото и качествено извозване на строителни отпадъци и остатъчни материали след ремонтна дейност.

Растителни отпадъци

Насреща сме, ако имате нужда от почистване, събиране и извозване на растителни отпадъци!

Почистването на буренясали площи и след това събирането и изхвърлянето на растителни отпадъци като окосени треви, отрязани клони и подкастрени храсти може да бъде досаден и трудоемък процес. Ние от ПРЕМЕСТИ.БГ знаем, как да се погрижим за растителния отпадък бързо, екологично и ефикасно!

Битови отпадъци

Търсите помощ за разчистване на дома, на претрупана маза, на таванско помещение или на двора си? Нуждаете се от извозване на смесени отпадъци след почистването? ПРЕМЕСТИ.БГ е насреща да Ви осигури професионални хамалски услуги във Варна за почистване и извозване на битови отпадъци! Свържете се с нас още сега и решете проблема с отпадъците!

Изхвърляне на стари мебели

Купили сте си нови мебели и трябва да направите място за тях? Преобразявате къщата или апартамента си и спешно търсите услуга за изхвърляне на стари мебели?

Независимо дали имате единична мебел или множество стари мебели за изхвърляне – ние от ПРЕМЕСТИ.БГ сме насреща! Екипът ни от хамали във Варна има дългогодишен опит и знае, как да се погрижи за изхвърлянето на стари мебели бързо, безопасно и оставяйки помещението чисто и изрядно.

ЦЕНОВА ЛИСТА

Цени започващи от 100 лв.

*Безплатен оглед на място е препоръчителен.

Изпрати ни запитване