ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И ОФИСА

Търсите хамали във Варна? Спестете си ненужните притеснения и затруднения от преместването на дома или офиса, обърнете се към ПРЕМЕСТИ.БГ! Нашият екип предлага професионални хамалски услуги във Варна, които ще улеснят Вашето пренасяне, като се погрижат за всеки етап от него с внимание към всяка вещ!

Стъпки за Вашето качествено и комфортно преместване

Свържете се с нас няколко дни преди самото пренасяне

Първо ще уточним, от какви хамалски услуги точно нуждаете – дали искате помощ при опаковането или само с пренасянето на имуществото Ви. След това ще уговорим удобен ден и час за предварителен безплатен оглед на мястото, от което ще се изнасяте и, ако е възможно това, в което ще се нанасяте.

Предварителният безплатен оглед на помещенията е много важен за успешното и бързо изпълнение на хамалските услуги по преместването. По

време на огледа, нашите хамали уточняват с Вас всички подробности около преместването и важни особености, свързани с него – екип от колко хамали е нужен, какво и колко голямо превозно средство е най – подходящо за пренасянето Ви, наличие и големина на асансьора, наличие на обемисти мебели и тяхната специфика, големина на вратите, тежки предмети над 80 килограма, специфика на стълбищата и т.н. и на база това фиксират с Вас цена.

За нас е важно да сте спокойни, че притежанията Ви са в сигурни ръце с хамалите на ПРЕМЕСТИ.БГ.

Опаковане на вещите

Към всички Ваши притежания нашите хамали във Варна подхождат с мисъл, внимание и професионализъм! Преди изпълнението на същинските хамалски услуги, опаковаме всички Ваши предмети с подходящи за всеки един от тях материали, които да осигурят безопасността им по време на преместването. На всеки един кашон има етикет, за да откриете лесно кое – къде е.

Демонтаж и  монтаж

Услугата е включена в ценовия пакет на хамалските услуги по преместването!

Внимателният демонтаж и след това монтаж на мебелите е предпоставка за успешното преместване и трябва да се остави в ръцете на професионални хамали. Само с достатъчно опит мебелите могат да бъдат демонтирани без повреди и след това отново сглобени. Нашите хамалски услуги във Варна включват сигурен и качествен демонтаж и монтаж на полици, огледала, картини и висящи шкафове без значение дали стената ви е тухла, бетон или гипскартон.

Товарене и пренос

  1. Подходящо превозно средство: По време на предварителния безплатен оглед, нашите хамали съобразяват, какво превозно средство ще бъде необходимо за преместването на Вашия багаж.
  2. Извозване: ПРЕМЕСТИ.БГ се грижи винаги да предоставя добре организирани хамалски услуги така, че да осъществява преместването с възможно най – малко курсове и независимо от трафика във Варна.
  3. Повече информация за хамалските услуги можете да откриете в секция „Транспортни услуги“ или като се свържете с нас.

Подписване на приемо-предавателен протокол

Обратната връзка от клиента е изключителна важна за нас. Благодарение на нея ние развиваме, подобряваме и поддържаме качеството на своите хамалски услуги във Варна. В приемо-предавателния протокол можете да напишете евентуални забележки и коментари, които да вземем предвид в работата на хамалите ни в бъдеще.

От демонтажа, опаковането и товаренето до транспортирането, разтоварването и монтажа – екипът от хамали във Варна на ПРЕМЕСТИ.БГ е най – сигурният избор за пренасянето на Вашия дом или офис. Доверете ни се! Свържете се с нас още днес за професионални хамалски услуги във Варна, които ще направят преместването Ви сигурно и спокойно!

ЦЕНОВИ ПАКЕТИ

Пакет А

2 работника с камион

*цената е на час

*минимална ангажираност 2 часа

69 лв.

Пакет А е подходящ за по-малки апартаменти и офиси от 20м2 до 40м2. 

Пакет B

3 работника с камион

*цената е на час

*минимална ангажираност 2 часа

89 лв.

Пакет B е подходящ за средни апартаменти и офиси от 50м2 до 80м2. Този пакет е предпочитан от нашите клиенти.

Пакет C

4 работника с камион

*цената е на час

*минимална ангажираност 2 часа

109 лв.

Пакет C е подходящ за по-големи премествания на апартаменти и фирмени офиси с площ над 90м2. 

Изпрати ни запитване